Visie en missie

Ik geloof dat iedereen het recht heeft om te kunnen zijn wie ze echt zijn, om het leven te leiden waar zij van dromen en de kansen te creëren om dit te bereiken.

Het is mijn missie om 10.000 ondernemers de kracht van innerlijke vrede te helpen ontdekken waardoor ze succesvoller en gelukkiger zijn en hun plek durven in te nemen in deze snel veranderende wereld.

Ik help jou de business van je dromen te creëren, dankzij de Inner Peace for Outer Success- Methode.

The foundation for Success

De kernwaarden van Shanti Bansi Coaching vormen samen de fundering waarmee ik jou help je droombusiness te bouwen.

  • Integriteit; een van de pijlers van een goede relatie. Je weet wat je van mij kan verwachten tijdens de programma’s en persoonlijke trajecten.   

  • Vrijheid & Avontuur; vrijheid is een state of mind, alles is mogelijk. Ik moedig je aan om zo groots mogelijk te denken en voor jezelf durven te kiezen.

  • Liefde & Compassie; mensen groeien het snelst in een warme omgeving waar ze zich gesteund en geïnspireerd voelen. Ik help je deze warme omgeving in jezelf te vinden.

  • Gelijkwaardigheid; alle mensen zijn gelijkwaardig aan elkaar. Iedereen hoort de kans te krijgen om alles uit het leven te halen.

  • Groei & Ontwikkeling; zowel mens als organisaties doorlopen verschillende levensfasen. Als persoon is het belangrijk om constant te blijven leren en evalueren om het maximale uit elke levensfase te halen en om niet te blijven steken. Als coach help ik je deze fasen en overgangen in je leven en in je bedrijf te herkennen en door te blijven groeien.

Just one click away from your Transformation