Alles wat nu op je verlanglijstje staat kan je krijgen

Yes, you can have it all!
En dat zonder de hustle!

Wil je weten hoe dit werkt? Download dit e-book en start je spirituele journey.

Herken jij dit?

Je hebt dromen en je werkt hard om ze te realiseren.

Je hebt al lang geen doorbraak meer gemaakt in je carrière of onderneming.

Je bent druk en balans is ver te zoeken.

Hard werken heeft je ver gebracht maar brengt je niet meer verder.

Een spirituele aanpak is nodig.

Stoppen met de hustle en overgaan naar moeiteloos creëren.

Je weet dat het kan en wil dit vanaf nu toepassen je leven voor geluk en succes.

Je wilt van hustle naar flow!

in dit e-book ontdek je hoe het werkt.

Het script van je leven‌

Je wordt geboren, leert kruipen en lopen en iedereen moedigt je aan. Tot je opeens ‘NEE’ hoort. Nu leer je dat er grenzen zijn aan alles wat je wilt doen. Je gaat naar school en leert te functioneren binnen de grenzen van de maatschappij. In je tienertijd probeer je de rebelleren maar dat gaat of goed fout of te braaf. Je studeert om een baan te vinden waar je in past, maar die past dan weer niet zo goed bij jou. Maar je hebt zoveel rekeningen die betaald moeten worden en je hebt maar één manier geleerd om geld te verdienen. Dus zet je door en settle je voor wat je hebt.


Elke dag lijkt hetzelfde. Dezelfde ochtendspits thuis en op weg naar werk of in dezelfde joggingbroek naar je thuiskantoor, meetings, telefoontjes, besluitvermoeidheid als je na probeert te denken over wat je ‘s avonds wil eten.


Tot je opeens wakker geschud wordt. Een burn-out, een sterfgeval, een verschrikkelijke ziekte, een ongeluk; je ziet het leven opeens anders. Dingen moeten anders, jij moet anders. Dus je gaat op zoek naar het geheim. Het geheim van het leven, hoe word je gelukkig? Wat is geluk, hoe lang is het leven, is er een doel in het leven?

“En langzamerhand beginnen de dingen om je heen te veranderen.”

Je wilt de sprong wel wagen, maar waarom zou je eigenlijk als je nu alles hebt wat je nodig hebt om te overleven? Dan kom je erachter dat overleven betekent dat je van probleem naar probleem leeft. En op een of andere manier kom je nu meer problemen tegen. Als een magneet trek je ellende aan, wat elke keer weer een nieuwe versie van een oud probleem lijkt te zijn.

‘Is het een teken?’ vraag je je af, ‘wilt het Universum mij wat vertellen?’ Maar je bent helemaal niet spiritueel of zweverig, dus schud je die gedachte van je af en schrijf je je in voor een nieuwe cursus om je competenties te verbeteren. Een training Assertiviteit zal wel werken. Of je laat je om- of bijscholen zodat je hopelijk €50 tot €150 per maand meer kan verdienen.

Maar dan komt er per toeval bepaalde info op je pad, via een vriend/ vriendin, boek of social media, waardoor je weer anders gaat kijken naar de dingen om je heen. En langzamerhand beginnen de dingen om je heen te veranderen. Eerst als broodkruimels hier en daar en elke keer als je er een opraapt zie je de volgende en de volgende, tot je erachter komt dat je een pad volgt….

Verder lezen?
Klik op de button en download gratis het e-book

Shanti Bansi

Mijn naam is Shanti Bansi en ik begeleid ondernemende mensen zoals jij van hustle naar flow.

Shanti Bansi

Mijn naam is Shanti Bansi en ik begeleid ondernemende mensen zoals jij van hustle naar flow.

Yes! You can have it all!

✓ Pas spirituele wetten toe

✓Van hard werken naar moeiteloos creëren

✓ Start met het transformeren van je leven